Uw winkel op de KOBUparels website.

 

Winkel pagina van Michel Smeijsters

 

Benodigdheden:

  • Een paar mooie sfeer foto's van u en/of uw winkel (binnen of buiten).
  • Uw contact gegevens, e-mail, telefoon, adres ,etc.
  • Een leuk stukje tekst/uitleg over uw winkel, slechts enkele zinnen.
  • De KOBU parelartikelen die u op de site zou willen plaatsen, voor fotografie naar ons sturen, voorzien van uw winkelverkoopprijs.
  • Een eenmalige betaling van € 100,-

Samen sterk !

 De locatie van uw winkel wordt vermeld met een stipje op de kaart van Nederland die zich op de Juweliers pagina bevindt.

Plattegrond dealers locaties

 

Hoe meer deelnemers en links van onze website naar andere juweliesites, zoals de site van uw eigen zaak, des te hoger de zullen wi eindigen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

 

Het verbeteren van zoekresultaten in Google door goede links lukt alleen als uw ook een link terugplaatst van uw site naar uw pagina op KOBU parels.nl. dit is een zogenaamde "backlink". Zeer belangrijk maar succesvol !

Een praktische informatie bron.

 

U vindt veel nuttige informatie over alle aspecten van parels en parelsoorten op onze wesite. U kunt ook naar deze pagina's doorlinken via uw site om uw eigen klanten te informeren over parels.**

Pagina over de juiste parel kiezen.

 

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

 

** Het is niet toegestaan deze teksten te kopieren en plakken voor gebruik op uw eigen site. Google geeft namelijk straf aan sites die dit doen door deze sites helemaal onderaan te zetten bij de zoekresultaten. Alle teksten zijn door de Koning van Buul geschreven en hebben auteursrechten.