Parelarmbanden

Nieuwe armbanden, € 45,- 

Voor deze zomer hebben wij leuke, trendy armbanden in de collectie. Deze zijn gemaakt van leer in diverse kleuren, zilveren tussenstukjes en echte zoetwater parels. Omdat deze leren armbanden geen sluiting hebben passen ze vrijwel iedereen, one size fits all ! Heel mooi te dragen naast uw horloge maar ook in combinatie met andere armbanden erg modieus.

Naast deze trendy bangle armbanden hebben wij ons armbanden catagorie verder uitgebreid.

Stijlvolle op maat gemaakte twee en drie rijige parelarmbanden in verschillende kleuren met een zilveren sluiting. 

Deze parelarmbanden zijn klassiek maar tevens ook modern, strak en stoer, wij maken uw armband speciaal op maat. Elke maat en of kleur parel is mogelijk.

3 rij parelarmband

Op deze foto ziet u een drie rijig zoetwaterparel armband. Deze armband is nauwkeurig gemaakt, alle toeren parels liggen netjes naast elkaar door eerst alle parels precies op maat te sorteren.

Door middel van twee subtiele zilveren lussen worden de drie rijen bij elkaar gehouden en wordt de armband een mooi strak geheel. Dit model parelarmband is erg populair als bruidssieraad maar is ook een geweldig opvallend sieraad voor een feestelijke avond of chic diner.

Bij alle colliers van KOBU is er uiteraard altijd de mogelijkheid een bijpassende armband te leveren. Dithoeft niet direct bij aankoop van uw collier maar kan eventueel ook een aantal jaren later. Onze grote voorraad parels zorgt ervoor dat we eigenlijk altijd een bijpassende armband kunnen leveren.