Laatste nieuws

December 2021 - Duurzame verpakking

14 December 2021, Boxtel

Veelzijdig en heel mooi!

Als onderdeel van ons re branding proces hebben we nieuwe displaymaterialen ontwikkeld. Aanpasbaar aan elke individuele collectie met enkele modellen in bedrijfskleuren die voor bijna alles kunnen worden gebruikt. Deze kaarten helpen onze producten te onderscheiden en ze zeer herkenbaar te maken.

Kostenefficiƫnt

Door gebruik te maken van moderne, efficiƫnte digitale druktechnieken kunnen wij kleinere oplages printen zonder extra kosten. Op deze manier kunnen we gewoon gaan printen wanneer dat nodig is.

Verantwoord geproduceerd

Deze nieuwe kaartjes zijn gemaakt van hoogwaardig recyclebaar papier. Op deze manier verminderen we ons gebruik van andere, minder recyclebare materialen. En omdat ze hier in Boxtel worden geproduceerd kunnen we ze bestellen en de volgende dag op de fiets gaan halen!

April 2021 - fotoshoot

Leonie

19 April 2021, Veghel

Het ziet er natuurlijk allemaal heel gezellig uit maar er is op 19 april jl. behoorlijk hard gewerkt in het Brabantse Veghel!!

Fotograaf, Cheryll van Weert gaf een goede tip voor de locatie voor onze nieuwe shoot namelijk Boetiekhotel The Yard.

Het bleek een uitstekende locatiekeuze te zijn met een historisch ogende gevel in combinatie met het moderne interieur. Een mix van traditie en moderniteit die elkaar aanvullen.

Dit was onze derde shoot met hetzelfde team. De fotografie is gedaan door Cheryll van Weert in samenwerking met professioneel model Leonie Stegink. Cally Manders Dollevoet, van CallyMooigevoel, verzorgde voor de tweede keer de gehele styling en make-up. Leonie zag er werkelijk prachtig uit!

We zijn blij u te kunnen mededelen dat de resultaten super zijn en helemaal voldoen aan de hoge kwaliteit
die we gewend zijn van dit geweldige team van experts!

Houd onze sociale media in de gaten voor de mooiste en indrukwekkendste plaatjes!

Annabelle

De eerste keer als model!

Onze Allegro Collectie is ook zeer geschikt een jonger publiek.

Daarom nodigden wij ook een iets jonger model uit om deel te nemen aan de shoot.

Voor Annabelle was het haar eerste ervaring met modellen werk en de resultaten zijn verbluffend mooi. Het perfecte model om aan de jeugd te tonen en over te brengen dat parelsieraden er ook voor hen zijn, iedere dag gedragen kunnen worden en voor elke leeftijd er een collectie is.

Annabelle heeft het erg naar haar zin gehad!


Loading kobuparels ...