Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze product ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen. 

 

Of volg ons op Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Over KOBU

De Koning van Buul levert al sinds de jaren '40 parels en sluitingen aan de Nederlandse juweliersbranche. In een wereld van namaak en imitatie zijn wij een positieve uitzondering.

Wij leveren al ruim zestig jaar onder ons eigen merk KOBU echte parels en edelstenen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in sluitingen, bloedkoraal en granaat. Kobu sieraden zijn er in iedere stijl, klassiek en modern, in iedere prijsklasse. Alle parelsnoeren worden zorgvuldig uitgekozen en moeten voldoen aan bepaalde eisen waaronder o.a. een prachtige glans, mooie vormen en gaafheid. Alle parelcolliers worden in ons eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vandaar dat ons aanbod zo uniek is met veel variatie. U zult zeker met een zeer origineel sieraad voor de dag komen. Met een KOBU parelsieraad kunt er zeker van zijn dat u iets speciaals heeft. 

 

De merknaam KOBU is een combinatie van de eerste twee letters van 'Koning', KO, en 'Buul', BU. Deze namen zijn de familie namen van de mede oprichters in 1947, Jan de Koning en Irene van Buul.

 

Groothandel

Als winkelier kunt u onze stand bezoeken op de jaarbeurs in Utrecht,  Jewels & Watches.  

 

Detailhandel / Webwinkel

Sinds kort bieden wij een deel van onze collectie tevens online aan, in onze prachtige webshop, Deze website is in samenwerking met een aantal van onze klanten opgezet. Op deze manier, door online aanwezigheid te zijn, bereiken de juweliers een veel breder publiek voor de collectie parels die zij daadwerkelijk in de winkel hebben.

 

Sociale Netwerken

Facebook   Youtube

 

 

  

 

Veilig online parels kopen 

Kobu parels heeft al bijna 70 jaar ervaring op het gebied van parels en levert aan de juweliersbranche in heel Nederland. Nu kan men als consument ook genieten van deze betrouwbare kwaliteit en service op het gebied van parel sieraden online. Een van de belangrijkste eisen is het veilig kunnen afrekenen met SSL beveiliging.

 

 

 

 

Sluitingen en tussenstukjes 

Er zijn vele combinaties mogelijk met onze nieuwe sluitingen en tussenstukjes. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen zoals 925 zilver gerhodineerd of 925 zilver roségoud verguld. Lees meer→

 

 

 

 

 

 

Nieuw...mooi, groot en bling bling !

Nieuw in onze collectie; gerhodineerd zilveren sluitingen, pavé gezet met zirkonia, in wit of bruin. Een must -have in uw collectie. Deze schitterende bollen hebben een luxe uitstraling voor zeer aantrrekkelijke prijs.

Kwalitatief zeer goed, het mechanisme is extra sterk omdat dit van paladium is gemaakt. De pinnetjes die in de parels worden gemonteerd zijn....

Lees meer hier over deze bajonet slutingen...→

 

 

 

 

 

 

Moderne Tahiti parelsnoeren voor een interessante prijs, zolang de voorraad strekt!

Erg populaire barok Tahiti parelsnoeren. Mooie grote maten, tussen de 13 en 15mm. Deze Tahitiparelsnoeren zijn ietwat lichtgrijs van kleur. Deze mooie zilvergrijze tint geniet vaak de voorkeur in Nederland voor dit soort parels

Lees meer hier over deze Tahitiparels...→

 

 

 

 

 

 

Nieuw ! Grote zilveren sluitingen voor grote parels

De laatste jaren zien wij de afmeting van de diverse soorten zoetwaterparels steeds maar groeien. Steeds vaker worden er grote parels gedragen, Zowel rond als barok van vorm. Uiteraard horen hier dan ook mooie grote sluitingen...

Lees meer hier over deze grote parelsluitingen...→

 

 

 

 

 

Nieuwe zilveren parelsluitingen 

Wij zijn erg enthousiast ! Deze nieuwe modellen zijn een mooie aanvulling op ons grote assortiment sluitingen zowel in zilver als geel- en witgoud. Er is steeds meer vraag naar mooie grote zilveren sluitingen voor parel- en edelstenen colliers en wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe modellen goed in de smaak gaan vallen !

Lees meer hier over deze parelsluitingen

 

 

     

 

 

 

 

Stand nr. 1D 435 Jewels & Watches,

Jaarbeurs, Utrecht.