Veilig bestellen

Uiteraard zijn al uw betaalgegevens SSL beveiligd. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. Op die manier blijven de gegevens geheim en onleesbaar voor anderen.

 

Online betalen via uw eigen bank

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

 

iDEAL wordt ondersteund door:

 

Meer over ideal vindt u op de ideal website

Credit card via PAYPAL

Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen wij ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

 

Met PayPal betalen is bij Nederlandse webwinkels gratis. Transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten kunt winkelen. Buitenlandse webshops kunnen valutakosten berekenen.

Meer over Paypal vindt u op de Paypal website

Bank overschrijving

Overschrijving is ook een betalingsoptie. Bij de kassa kunt u kiezen voor bankoverschrijving als betaalmethode.

 

Direct overboeken van uw bankrekening naar onze rekening.

 

Betalen in de winkel

Omdat bijna alle artikelen in deze webshop daadwerkelijk in een juwelierszaak liggen,  is het natuurlijk ook mogelijk om uw

gekozen artikel persoonlijk in de winkel op te gaan halen en daar af te rekenen. De desbetreffende winkel staat bij elk artikel vermeld.

Deze manier van betalen is de meest gewenste manier voor onze deelnemende juwelierwinkels, uiteraard is het prettig als de aankoop daadwerkelijk in de winkel plaats vindt.