Certificaat voor zoetwaterparels

Omdat er door de jaren heen vele verschillende soorten en kwaliteiten in zoetwaterparels zijn ontstaan, heeft KOBU een speciaal certificaat voor zoetwaterparels ontwikkeld. Na aankoop van een zoetwaterparelcollier ontvangt u dit certificaat volledig ingevuld. Soort, kleur, prijs en kwaliteit van de parels staat duidelijk omschreven zodat u alle gegevens bij elkaar heeft.

Een KOBU certificaat geeft u garantie en staat voor hoge kwaliteit en echtheid van het product.

 

Zoetwaterparel certificaat / algemeen certificaat

Certificaat voor cultivé parels

Al zo lang KOBU parels bestaat, ontvangt iedereen die een cultivé parelcollier van Kobu aanschaft een certificaat van echtheid. Dit certificaat is erg belangrijk want een cultivé parelcollier (of Akoya parelcollier) is een zeer speciaal en kostbaar sieraad. Onderstaande certificaten zijn speciaal ontwikkeld voor KOBU zoutwaterparels afkomstig uit parelkwekerijen in het verre oosten. KOBU zoutwaterparelcolliers worden altijd voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Cultivé parel certificaat

Certificaat voor Tahiti parels

Tahitiparels zijn zeer speciale en kostbare parels die een eigen certificaat hebben. Hiermee onderscheiden Tahitiparels zich van bijvoorbeeld zwarte zoetwaterparel colliers die helaas toch vaak als Tahiti parels worden verkocht. Met een Tahitiparelcollier van KOBU parels kunt u er zeker van zijn dat u een echt Tahiti parel collier in handen heeft van hoge kwaliteit en natuurlijke kleur. Geen synthetische toevoegingen. Levenslange garantie op uw aankoop van een Tahiti parel collier bij KOBU parels.

Tahitiparel certificaat