Disclaimer

KOBU parels heeft er alles aan gedaan de sieraden zo goed mogelijk te tonen en een zo'n goed mogelijke indruk te geven van de kwaliteit van de producten. Kobu parels staat garant voor de zeer hoge kwaliteit van haar artikelen.

Alle colliers raden wij aan tenminste 1x per jaar te laten overknopen/rijgen. In loop van tijd kan de draad wat uitrekken of vies worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bijvoorbeeld als uw kind of kleinkind te hard aan het collier trekt en het breekt. Uiteraard kunnen we wel zorgen dat deze snel gerepareerd wordt, in de meeste gevallen ontvangt u het collier binnen een week gerepareerd retour! Wij beoordelen dan of het repareren onder garantie valt of niet. U mag het collier voor reparatie direct sturen naar de postbus van KOBU parels of afgeven bij de dichtsbijzijnde juwelier.

We kunnen geen garantie geven op de effecten van make-up, parfum, transpiratie, huidzuren en/of andere producten waar onze parels mee in aanraking komen. Maar met het juiste gebruik van uw sieraad en goed onderhoud gaat uw KOBU parelcollier een heel leven mee. KOBU parels heeft bijna 70 jaar ervaring met parels dus u kunt er vanuit gaan dat wij alleen zeer hoge kwaliteit leveren en heel veel ervaring hebben met parels.

Onze sluitingen zijn ook van zeer goede kwaliteit, mooie zware (gerhodineerde) sluitingen zowel zilver en goud. Ook hier geldt een lange garantie bij juiste behandeling. Let op met glanzende metalen, help krasjes/deukjes voorkomen! Dus bijvoorbeeld niet alle sieraden op elkaar in een doosje maar rol u parelcollier op in een zachte doek of apart tasje.

Mocht u iets vinden op onze website dat niet correct is of onwaar dan horen wij dit graag van u.