Geen verzendkosten, wereldwijd

Als u een sieraad via onze webshop bestelt dan wordt dit artikel door de juwelierswinkel, die bij het sieraad vermeld staat, naar u toegestuurd.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. De Koning van Buul probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

U kunt natuurlijk ook naar de desbetreffende juwelierswinkel gaan om het artikel eerst te bekijken en eventueel daarna alsnog via de webshop bestellen.

 

 

Uw aankoop wordt met Post NL verstuurd als een aangetekend pakket.Dit pakket zal voorzien worden van een track en trace nummer zodat de verzending en bezorging van een pakket goed te volgen is.

 

      

Aangetekend pakket service van Post NL

 

 

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper en zal ook per aangetekende post verstuurd moeten worden naar de juwelierswinkel waar het artikel vandaan komt, binnen 14 dagen. Dus niet retourneren naar KOBU parels.