Nieuwe modellen Allegro Collection - Winter 2023

Fijne, lichte modellen

Wij zijn erg blij met deze nieuwe toevoegingen aan onze Allegro Collectie. Ze passen perfect in het Allegro-concept van een collectie die licht en casual is. Onderstaande Helena hanger is één van onze favorieten.

Fijne 'Helena' hanger met 2,5mm zoetwaterpareltjes

Oorsieraden

Naast de hierboven getoonde hangers zijn er enkele nieuwe oorsnoepjes om te onthullen. Bij sommige modellen zit ook een bijpassende hanger. En bepaalde modellen zijn te personaliseren met een parel naar keuze. De onderstaande twee modellen, 'Pepper' en 'Perry', hebben geen bijpassende hanger maar zijn toch een mooie gewenste aanvulling.

Klein maar fijn, 'Pepper' creolen met vijf 4mm zoetwaterparels
'Perry' creolen hebben een trosje van vijf 4mm zoetwaterparels als aanhanger

Aanpasbare 'Sonya' oorhangers en hanger

De 'Sonya' oorbellen en hanger zijn hieronder afgebeeld met barokparels, maar kunnen worden gepersonaliseerd met een parel of steen naar keuze.

Op maat te maken 'Sonya' hanger, leverbaar met parel of steen naar keuze.
Op maat te maken 'Sonya' oorbellen, leverbaar met parel of steen naar keuze.

Schattige 'Silvia' modellen

De 'Silvia'-modellen zijn erg schattig en romantisch, met keuze uit twee soorten oorbellen die bij de hanger passen. Een leuke creool met aanhanger of een heel subtiel oorbelletje.

'Silvia' hanger en oorknoppen met 2,5mm zoetwaterparels
'Silvia' hanger en creolen oorhangers met 2,5mm zoetwaterparels

Schakelarmbanden met parels

Deze schakelarmbanden zijn ideaal te combineren met een meer standaard parelarmband zoals het 'Alexa' model. Er zijn twee modellen. 'Sonya' met trendy ovale schakels en ronde parels, en 'Sia' met lichtere schakels en barokparels.

'Sonya' armband met ovale schakels
'Sonya' en 'Alexa' armbanden
'Sia' armband met barok parels

Bijpassende schakelcolliers met parels

Voor iedereen die graag laagjes kettingen draagt, zijn er twee nieuwe modellen schakelparelkettingen. Het 'Sonya' model heeft trendy ovale schakels met ronde zoetwaterparels van 4 mm en heeft een bijpassende hanger, oorbellen en armband. Het 'Sia' model heeft meer traditionele ronde schakels met kleine barokparels van 7 mm lang en heeft een bijpassende armband.

'Sonya' halsketting met 4mm zoetwaterparels komt wat robuuster over door de ovale schakels
'Sia' halsketting met kleine barokparels

Beide schakelkettingen zijn erg leuk om te dragen in combinatie met bijvoorbeeld de Camden parelketting die in lengte verstelbaar is. Hieronder zien we de 'Camden' ketting en 'Sonya' kettingen samen.

'Camden' en 'Sonya' halskettingen samen
Loading kobuparels ...