Het verhaal van KOBU

Al sinds de jaren '40 is De Koning van Buul actief in het leveren van parels, edelstenen en andere sieraden aan de Nederlandse juweliersbranche.

In een wereld waar namaak en imitatie vaak de norm lijken te zijn, vormen wij een positieve uitzondering.

Onder ons eigen merk KOBU hebben we meer dan 75 jaar lang hoogwaardige parels en edelstenen geleverd. We hebben ons ook gespecialiseerd in sluitingen, waardoor we een compleet aanbod kunnen bieden aan onze klanten.

Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern sieraad, bij KOBU vindt u het allemaal, in verschillende prijsklassen. Al onze parelkettingen en losse parels worden zorgvuldig geselecteerd en moeten voldoen aan strenge eisen, zoals een prachtige glans, mooie vormen en gaafheid.

Bovendien worden al onze parelsieraden ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier, wat ons aanbod uniek maakt en veel variatie biedt. Met een sieraad van KOBU kunt u er zeker van zijn dat u iets bijzonders in handen heeft en dat u een uniek statement maakt.

De merknaam KOBU is een samenvoeging van de eerste twee letters van de achternamen 'Koning' en 'Buul', van de oprichters Jan de Koning en Irene van Buul. Als echt familiebedrijf staan we nu, anno 2024, al meer dan 21 jaar aan het roer van de derde generatie. Dit erfgoed en onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat KOBU een vertrouwd en gewaardeerd merk is in de wereld van parels en edelstenen.

Contact

Wij horen graag uw opmerkingen en vragen en streven er altijd naar om zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact


Veelgestelde vragen

Wilt u meer informatie over onze sieraden en materialen, raadpleeg dan onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Laatste Nieuws

Voor het meeste actuele nieuws over nieuwe producten en andere ontwikkelingen kunt u terecht op onze nieuwspagina.

Laatste Nieuws

De laatste nieuws pagina vindt u HIER

Groothandel
Als juwelier kunt u inloggen op onze online catalogus. Ook kunt u onze stand bezoeken op Retailbeurs Utrecht.

Detailhandel / Website
Met deze website kunnen we een goede impressie geven van onze collectie. Ons aanbod is dermate groot dat de artikelen op de website slechts een greep uit de collectie zijn. Maar het geeft een goed beeld en uitgebreide informatie om samen met uw juwelier op te kunnen voort borduren. Een sieraad wil men toch even in het echt zien, voelen, passen en vergelijken.


Social Media

Wij zijn erg actief op social media. U kunt ons volgen op Facebook en Instagram waar wij vaak nieuwe items presenteren.


Volg ons!
KOBU Parels - Logo
Loading kobuparels ...