Het verhaal van KOBU

De Koning van Buul levert al sinds de jaren '40 parels, edelstenen en overige sieraden aan de Nederlandse juweliersbranche. In een wereld van namaak en imitatie zijn wij een positieve uitzondering.

Wij leveren al bijna 75 jaar onder ons eigen merk KOBU echte parels en edelstenen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in sluitingen. Kobu sieraden zijn er in iedere stijl, klassiek en modern en in iedere prijsklasse. Alle parelsnoeren worden zorgvuldig uitgekozen en moeten voldoen aan bepaalde eisen waaronder o.a. een prachtige glans, mooie vormen en gaafheid. Alle parelcolliers worden in ons eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vandaar dat ons aanbod zo uniek is met veel variatie. U zult zeker met een zeer origineel sieraad voor de dag komen. Met een KOBU sieraad kunt er zeker van zijn dat u iets speciaals heeft.

De merknaam KOBU is een combinatie van de eerste twee letters van 'Koning', KO, en 'Buul', BU. Deze namen zijn de familie namen van de oprichters in 1947, Jan de Koning en Irene van Buul. De Koning van Buul is een echt familiebedrijf en nu, anno 2021, staat al weer ruim 18 jaar de derde generatie aan het roer.

Laatste Nieuws

Voor het meeste actuele nieuws over nieuwe producten en andere ontwikkelingen kunt u terecht op onze nieuwspagina.

De laatste nieuws pagina vindt u HIER

Groothandel
Als juwelier kunt u inloggen op onze online catalogus. Ook kunt u onze stand bezoeken op Retailbeurs Utrecht.

Detailhandel / Website
Met deze website kunnen we een goede impressie geven van onze collectie. Ons aanbod is dermate groot dat de artikelen op de website slechts een greep uit de collectie zijn. Maar het geeft een goed beeld en uitgebreide informatie om samen met uw juwelier op te kunnen voort borduren. Een sieraad wil men toch even in het echt zien, voelen, passen en vergelijken.


Social Media

Wij zijn erg actief op social media. U kunt ons volgen op Facebook en Instagram waar wij vaak nieuwe items presenteren.


Volg ons!
KOBU Parels - Logo
Loading kobuparels ...