Sieraden op maat - Customise

Samen uw sieraad ontwerpen. (Customise)

Wat uw specifieke speciale verzoek ook is, groot of klein, we zullen altijd ons best doen om het samen met u te realiseren.

Iedereen heeft zijn eigen unieke stijl en smaak, dat maakt ons vak als sieradenmakers dag in dag uit zo interessant. Voor ieder individu is er een nieuwe variatie op een bekend thema, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Bij KOBU inspireren we mensen graag om hun eigen fantasie te gebruiken om hun eigen specifieke variatie op enkele van onze favoriete thema's te creëren. Dat kan van alles zijn, van het simpelweg vervangen van een gouden sluiting door een zilveren sluiting tot het maken van een ketting of armband op een bepaalde lengte met allerlei tussenstukken en/of een eigen samenstelling van verschillende edelstenen en parels. We staan voor alles open!

Luisteren naar onze klanten is een ware kracht want daardoor maken we onze klanten blij plus onze klanten doen ons ook terug inspireren door geweldige creaties te maken. Het is dus een wederzijds voordelig gesprek.

Edelsteen- of parelketting op maat.

Het aanbod van strengen van verschillende maten en soorten parels en edelstenen bij KOBU is vrij uitgebreid. In combinatie met het brede assortiment gouden en zilveren sluitingen zijn de mogelijke combinaties zeer breed en op korte termijn leverbaar.

Edelsteen- en parelkettingen op maat

U kunt bijvoorbeeld een bestaand model uit het assortiment op deze website als basis kiezen en contact met ons opnemen met uw eigen wensen over een speciale lengte of misschien een iets kleinere of grotere diameter parel of edelsteen. Misschien wilt u de sluiting van het ene model combineren met de streng van een ander? Of kiest u voor een zilveren sluiting in plaats van een gouden? We kunnen vaak zelfs de meest extravagante ideeën accommoderen! Neem contact met ons op en deel uw ideeën met ons!

Sluitingen zijn er in veel verschillende stijlen, maten en varianten. Van eenvoudige kogelsluitingen die hier worden getoond tot karabijnhaken, veerringen en magneetsluitingen, in goud of zilver, met of zonder diamanten. Voor elke parel- of steenmaat is er in elke stijl een bijpassende sluitingsmaat beschikbaar.

Uw oorsieraad zelf samenstellen

Onze collectie moderne en klassieke oorbellen bestaat altijd uit twee componenten. Er is het metalen deel (in goud of zilver) en natuurlijk de parel of edelsteen die eraan vast zit. Deze twee delen zijn in de meeste gevallen uitwisselbaar, wat betekent dat u uw favoriete haak door ons kunt laten combineren met uw favoriete parel of edelsteen.

Voorbeelden van losse oorbel onderdelen

Van een simpele oorknop op het oor tot een sierlijke hangende oorbel met diamanten en parels, de mogelijkheden zijn te veel om in één keer te presenteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om een ​​beperkt aantal afgewerkte items als inspiratie te tonen. Heeft u uw favoriete model gevonden maar wilt u liever een andere maat of kleur parel of edelsteen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en om een ​​prijsopgave te vragen voor uw specifieke idee.

Loading kobuparels ...