Sieraden op maat voor u!

Samen uw sieraad ontwerpen. (Customise)

Wat uw specifieke speciale verzoek ook is, groot of klein, we zullen altijd ons best doen om het samen met u te realiseren.

Iedereen heeft zijn eigen unieke stijl en smaak, dat maakt ons vak als sieradenmakers dag in dag uit zo interessant. Voor ieder individu is er een nieuwe variatie op een bekend thema, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Bij KOBU inspireren we mensen graag om hun eigen fantasie te gebruiken om hun eigen specifieke variatie op enkele van onze favoriete thema's te creëren. Dat kan van alles zijn, van het simpelweg vervangen van een gouden sluiting door een zilveren sluiting tot het maken van een ketting of armband op een bepaalde lengte met allerlei tussenstukken en/of een eigen samenstelling van verschillende edelstenen en parels. We staan voor alles open!

Luisteren naar onze klanten is een ware kracht want daardoor maken we onze klanten blij plus onze klanten doen ons ook terug inspireren door geweldige creaties te maken. Het is dus een wederzijds voordelig gesprek.

Edelsteen- of parelketting op maat.

Het aanbod van strengen van verschillende maten en soorten parels en edelstenen bij KOBU is vrij uitgebreid. In combinatie met het brede assortiment gouden en zilveren sluitingen zijn de mogelijke combinaties zeer breed en op korte termijn leverbaar.

Edelsteen- en parelkettingen op maat

U kunt bijvoorbeeld een bestaand model uit het assortiment op deze website als basis kiezen en contact met ons opnemen met uw eigen wensen over een speciale lengte of misschien een iets kleinere of grotere diameter parel of edelsteen. Misschien wilt u de sluiting van het ene model combineren met de streng van een ander? Of kiest u voor een zilveren sluiting in plaats van een gouden? We kunnen vaak zelfs de meest extravagante ideeën accommoderen! Neem contact met ons op en deel uw ideeën met ons!

Sluitingen zijn er in veel verschillende stijlen, maten en varianten. Van eenvoudige kogelsluitingen die hier worden getoond tot karabijnhaken, veerringen en magneetsluitingen, in goud of zilver, met of zonder diamanten. Voor elke parel- of steenmaat is er in elke stijl een bijpassende sluitingsmaat beschikbaar.

Bekijk al onze kettingmodellen voor inspiratie, klik hier

Uw oorsieraad zelf samenstellen

Onze collectie moderne en klassieke oorbellen bestaat altijd uit twee componenten. Er is het metalen deel (in goud of zilver) en natuurlijk de parel of edelsteen die eraan vast zit. Deze twee delen zijn in de meeste gevallen uitwisselbaar, wat betekent dat u uw favoriete haak door ons kunt laten combineren met uw favoriete parel of edelsteen.

Enkele losse oorbel onderdelen

Van een simpele oorknop op het oor tot een sierlijke hangende oorbel met diamanten en parels, de mogelijkheden zijn te veel om in één keer te presenteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om een ​​beperkt aantal afgewerkte items als inspiratie te tonen. Heeft u uw favoriete model gevonden maar wilt u liever een andere maat of kleur parel of edelsteen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en om een ​​prijsopgave te vragen voor uw specifieke idee.

Bekijk onze verschillende oorbellen voor inspiratie, klik hier

Parelringen naar wens

Ringen zijn een zeer specifiek sieraad dat op de juiste maat geproduceerd moet worden. Onze parelringmodellen zijn ontworpen met een bepaalde maat en vorm van parel in gedachten. Het vervangen van parels op ringen is geen probleem maar het moet wel met een parel van dezelfde maat en vorm.

We houden van onze ringen met witte parels erop, maar deze vervangen door parels van andere kleuren en soorten (in dezelfde maat en vorm) gaat wel, want de klant is koning! Een elegant alternatief voor een witte parel aan een geelgouden ring is een donkere Tahiti parel aan een witgouden ring met eventueel wat diamanten als extra versiering!

Bekijk onze parelringen, klik hier

Uw eigen unieke hanger samenstellen!

We hebben veel kant-en-klare edelsteen- en parelhangers op voorraad. De meeste eenvoudige hangers worden op bestelling gemaakt wanneer een klant contact met ons opneemt met de gewenste maat en type parel of edelsteen.

Enkele losse hanger onderdelen

Er wordt dan gekozen voor een hangertype in goud of zilver. Help ons uw hanger voor u te maken door simpelweg contact met ons op te nemen met wat u graag zou willen hebben en wij kunnen dan enkele suggesties doen speciaal voor u en uw wensen.

Inspireer jezelf door een kijkje te nemen bij onze andere hangers, klik hier

Goud of zilver?

De meeste van onze sluitingen en haken zijn verkrijgbaar in 14-karaats goud en 925 gerhodineerd zilver. Beschikbaarheid wordt aangegeven door de kleine logo's naast elk product op de productpagina.

585 staat voor 14 karaats goud. Geel, wit en rosé
925 staat voor de hoogste kwaliteit zilver

Al onze zilveren en witgouden producten zijn gerhodineerd om ervoor te zorgen dat ze hun glans niet verliezen.

Heeft u een vraag over onze sieraden en de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Bewonder op uw gemak onze sieradencollectie en aarzel niet uw ideeën met ons te delen!

Loading kobuparels ...